SALE! Kom je een kijkje nemen in onze koopjeshoek?

ROES showroom


Showroom: Cornelis Ouwejanstraat 151506 SX Zaandam

We verwelkomen je graag weer in de showroom na de lockdown! We houden tot die tijd je mooie vintage item(s) graag kosteloos voor je apart mocht je voor gratis ophalen kiezen.

Onze showroom zit in een loods vlak naast de Hempont in Zaandam. Deze pont vaart van en naar het Hempontplein (Amsterdam-West) over het Noordzeekanaal. Vanaf Amsterdam zijn we dus heel goed te bereiken met de fiets. Je kunt ook met de auto de pont op (via de ring A10 kan natuurlijk ook) en er is genoeg (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Ook met het OV zijn we goed bereikbaar. We zitten op 10 bus-of fietsminuten van station Zaandam. 

Aaangezien de showroom bezoeken en zelfs afhalen (voorlopig) niet mogelijk is komen we je bestelling graag bij je thuis bezorgen. Dat doen we nu, tijdens de lockdown, tegen een lager tarief van 25 euro in de regio tot 55 euro door het hele land.  Lees hier meer over bezorgen of kijk lekker rond op onze online winkel, wel zo veilig. Vragen? info@roesvintage.nl
____

In het pittoreske dorpje Saint-Denis in Zuid-Frankrijk (Gard), in het pand van restaurant NouLou, hebben wij een boetiek ingericht. Je kunt hier terecht voor Franse vintage en voor lokale streekproducten. Ook is alles wat in NouLou aan meubels en accessoires staat via ons te koop.

Foto: Peter Beemsterboer/Beemsfoto