We bezorgen rechtstreeks vanuit Zuid-Frankrijk bij je thuis en al vanaf €25!

Zussen stylen met vintage uit Zuid-Frankrijk


ROES Vintage is in 2019 opgericht door de zussen Lotty en Niki Lodder. In Frankrijk vonden ze meubels die in Nederland nog maar moeilijk te vinden zijn. Lotty heeft veel styling ervaring en Niki is een strakke projectmanager. Een ideale combinatie! Ze helpen hun opdrachtgevers aan unieke, tijdloze en eye-catching ‘hergebruik’ interieurs met een Frans tintje.

“De impact van nieuwe spullen op het milieu is hartstikke groot, terwijl wij allerlei mooie tweedehands alternatieven vonden. We wisten dat we niet de enige waren die met een goed alternatief liever de nieuwe items laten staan. Dat is de start van ROES geweest.”

Webshop vol Zuid-Franse meubels

Velvet boudoir fauteuils, rotan meubels en kleurrijke vintage tapijten vormen inmiddels de basis van het webshop-assortiment en de Instagram shop. Het is alsof je over een Franse markt loopt, maar dan vanuit je eigen huiskamer! 

Vintage styling & personal shopping

Wil jij je hele interieur wel vol met dit soort sfeervolle items? Ze shoppen en stylen ook in opdracht voor woningen, horecazaken en winkels. Maar ook voor huwelijken en events. Allemaal met handpicked meubels uit Zuid-Frankrijk 🌞 en heel gericht voor de klus geshopt. Interesse? Stuur een mailtje naar info@roesvintage.nl en neem dan een kijkje op www.roes-studio.com