We bezorgen al vanaf 25 euro tijdens de lockdown! Lees hier meer

Verzenden & bezorgen


Tijdens de lockdown bezorgen we vanaf 25 euro!
Bezorgen doen we nu, tijdens de lockdown, tegen een lager tarief van 25 euro in de regio tot 55 euro door het hele land. 

Afhankelijk van (het formaat van) het artikel dat je aankoopt worden de verzendopties, voorwaarden en kosten automatisch getoond tijdens je bestelling (op de checkout pagina).

      1. Wij bieden voor kleinere items verzending via Post NL aan; een pakket tot 10 kg, max. formaat: 100 x 50 x 50 cm kost € 6,75. We bundelen de zendingen en versturen ze 1 a 2 keer per week. Is er haast bij? Stuur dan even een mail naar info@roesvintage.nl 
      2. De grotere en zwaardere items bezorgen we normaliter vanaf 30 euro in de regio tot 65 euro door het hele land, maar nu tijdens de lockdown voordeliger:
Bezorg tarieven:
We bezorgen tijdens de lockdown tot 30 km voor 25 euro.
We bezorgen tijdens de lockdown tot 40 km voor 30 euro.
We bezorgen tijdens de lockdown tot 50 km voor 40 euro. 
We bezorgen tijdens de lockdown in de rest van Nederland voor 55 euro.

We leveren uiterlijk binnen 10 dagen na bestellen & tot je voordeur!

Hoe gaat dit in zijn werk?
- Onze chauffeur neemt na het plaatsen van de bestelling binnen 5 dagen contact met je op om een moment van leveren af te stemmen.
- Hij zal de bezorging contactloos doen en dus voldoende afstand houden tijdens de overdracht.
- Hij is alleen en levert tot je voordeur (begane grond). Dus bij zware spullen graag even helpen met uit de auto tillen en zelf zorgen voor voldoende sjouwhulp evt. naar een verdieping.

    Kom je je aankoop liever zelf in Zaandam (kosteloos) ophalen?
    Dat kan op afspraak op donderdagen en vrijdagen. Mail je moment van voorkeur naar info@roesvintage.nl & dan plannen wij je bezoekje in.