We bezorgen onze vintage meubels bij je thuis, al vanaf 30 euro!

Verzenden & bezorgen


Je kunt tijdens het bestelproces kiezen voor gratis ophalen in onze showroom in Zaandam of bezorgen tot aan je voordeur.

Afhankelijk van (het formaat van) het artikel dat je aankoopt worden de verzendopties, voorwaarden en kosten automatisch getoond tijdens je bestelling (op de checkout pagina).

      1. Wij bieden voor kleinere items verzending via Post NL aan; een pakket tot 10 kg, max. formaat: 100 x 50 x 50 cm kost € 6,75. We bundelen de zendingen en versturen ze 1 a 2 keer per week. Is er haast bij? Stuur dan even een mail naar info@roesvintage.nl 
      2. De grotere en zwaardere items bezorgen we voordelig vanaf 30 euro in de regio en tot 65 euro door het hele land met onze eigen chauffeurs & tot je voordeur.

Bezorg tarieven:
We bezorgen tot 25 km voor 30 euro.
We bezorgen tot 40 km voor 40 euro.
We bezorgen tot 50 km voor 50 euro. 
We bezorgen in heel Nederland voor 65 euro.

We leveren uiterlijk binnen 10 dagen na bestellen & tot je voordeur!

Hoe gaat dit in zijn werk?
- Onze chauffeur neemt na het plaatsen van de bestelling contact met je op om een moment van leveren af te stemmen.
- Hij zal de bezorging contactloos doen en dus voldoende afstand houden tijdens de overdracht.
- Hij is alleen en levert tot je voordeur (begane grond). Dus bij zware spullen graag even helpen met uit de auto tillen en zelf zorgen voor voldoende sjouwhulp evt. naar een verdieping.

    Kom je je aankoop liever zelf in Zaandam (kosteloos) ophalen?
    We zijn niet alle dagen aanwezig. Onze meubels zijn doorgaans op donderdag, vrijdag en zaterdagochtend op afspraak in onze showroom in Zaandam te bewonderen. Ben je al tot aankoop over gegaan, dan nemen we na je bestelling contact met je op voor het maken van een 1 op 1 afspraak voor het afhalen van je meubelstuk. Je kunt ons ook zelf benaderen op info@roesvintage.nl voor het maken van een afspraak.