We bezorgen onze meubels al vanaf 30 euro!

Bezorgen


Afhankelijk van (het formaat van) het artikel dat je aankoopt worden de verzendopties, voorwaarden en kosten automatisch getoond tijdens je bestelling (op de checkout pagina).
Kom je je aankoop liever zelf (kosteloos) ophalen in Assendelft?
Dat kan op afspraak (meestal op donderdagen en vrijdagen). Mail je moment van voorkeur naar info@roesvintage.nl & dan plannen wij je bezoekje in.

Tarieven

  • tot 30 km voor 30 euro.
  • tot 40 km voor 40 euro.
  • tot 60 km voor 55 euro.
  • tot 95 km voor 65 euro.
  • tot 150 km voor 75 euro.
We bezorgen in de rest van Nederland (verder dan 150 km) voor 90 euro. Gerekend vanaf onze showroom: Industrieweg 10h, Assendelft
We rekenen een toeslag van 30 euro voor items langer dan 2 meter.
We leveren uiterlijk binnen 10 dagen na bestellen & tot op de stoep!

Hoe gaat dit in zijn werk?
- Onze chauffeur neemt na het plaatsen van de bestelling binnen 5 dagen contact met je op om een moment van leveren af te stemmen.
- Hij zal de bezorging contactloos doen en dus voldoende afstand houden tijdens de overdracht.
- LET OP! Hij is alleen en levert tot je voordeur (begane grond). Dus bij zware spullen graag even helpen met uit de auto tillen en zelf zorgen voor voldoende sjouwhulp evt. naar een verdieping.

30 km gebied 
Postverzendingen
Wij bieden voor kleinere items verzending via Post NL aan; een pakket tot 10 kg, max. formaat: 100 x 50 x 50 cm kost € 6,75. We bundelen de zendingen en versturen ze 1 a 2 keer per week. Is er haast bij? Stuur dan even een mail naar info@roesvintage.nl