Verzenden & bezorgen


Je kunt tijdens het bestelproces kiezen voor gratis ophalen in onze showroom in Zaandam of bezorgen tot aan je voordeur.

Afhankelijk van (het formaat van) het artikel dat je aankoopt worden de verzendopties, voorwaarden en kosten automatisch getoond tijdens je bestelling (op de checkout pagina).

   1. Wij bieden voor kleinere items verzending via Post NL aan; een pakket tot 10 kg, max. formaat: 100 x 50 x 50 cm kost € 6,75. We bundelen de zendingen en versturen ze 1 a 2 keer per week. Is er haast bij? Stuur dan even een mail naar info@roesvintage.nl 
   2. De grotere en zwaardere items bezorgen we voordelig vanaf 20 euro in de regio op zaterdag met onze eigen chauffeur Joeri tot je voordeur.
   3. In de rest van Nederland kunnen we dit voor een vast bedrag van 50 euro aanbieden (ongeacht het aantal kilometers), mits het levermoment flexibel ingepland kan worden (in overleg). We leveren uiterlijk binnen 10 dagen. 

Bezorg tarieven:
op zaterdag tot 10 km vanaf ons adres voor 20 euro (Cornelis Ouwejanstraat 15, Zaandam)
op zaterdag tot 25 km vanaf ons adres voor 25 euro (muv Amsterdam grachtengordel)
op zaterdag tot 40 km vanaf ons adres voor 30 euro (en Amsterdam grachtengordel)
op zaterdag tot 50 km vanaf ons adres voor 40 euro 
leverdag ntb vanaf 50 km tot heel Nederland 50 euro

Hoe gaat dit in zijn werk?
- Onze chauffeur geeft je een dag van te voren een tijdslot door waarop je hem kunt verwachten.
- Hij zal de bezorging contactloos doen en dus voldoende afstand houden tijdens de overdracht.
- Hij is alleen en levert tot je voordeur (begane grond). Dus bij zware spullen graag even helpen met uit de auto tillen en zelf zorgen voor voldoende sjouwhulp evt. naar een verdieping.

  Kom je je aankoop liever zelf in Zaandam (kosteloos) ophalen?
  We zijn niet alle dagen aanwezig. Onze meubeltjes zijn doorgaans op donderdag, vrijdag en zaterdagochtend op afspraak in onze showroom in Zaandam te bewonderen. Ben je al tot aankoop over gegaan, dan nemen we na je bestelling contact met je op voor het maken van een 1 op 1 afspraak voor het afhalen van je meubelstuk. Je kunt ons ook zelf benaderen op info@roesvintage.nl voor het maken van een afspraak.