We bezorgen rechtstreeks vanuit Zuid-Frankrijk bij je thuis en al vanaf €25!

Retouren


Mocht je twijfels hebben of je wilt meer weten over een product, bel of mail ons dan vooraf zodat we je daarbij kunnen helpen en samen onnodige verzendingen kunnen voorkomen.

Retourvoorwaarden: 
- Wij hanteren een retourtermijn van maximaal 30 dagen. 
- De retourtermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt. 
- Het artikel zit in de originele verpakking (voor zover mogelijk). 
- Het artikel is in dezelfde staat zoals je die van ons ontvangen hebt. 
- Om je retour af te kunnen handelen hebben we je aankoopbewijs nodig.

We kunnen geen artikelen retour nemen die niet in originele conditie zijn, kapot zijn gegaan of onderdelen missen niet door onze toedoen en na meer dan 30 dagen na bezorging.

Retouradres: 
ROES Vintage
12 Rue des Châtaigniers, 30500 Saint-Denis, Gard, France

Je bent zelf verantwoordelijk voor de bezorging en de bezorgkosten voor het retour sturen van je artikel.

Terugbetaling: 
Zodra je retour is ontvangen zullen we je een email sturen om je te laten weten dat we je artikel terug hebben ontvangen. We zullen dan ook laten weten of we akkoord gaan met de terugbetaling. Eventuele verzendkosten zullen in mindering worden gebracht op je retourbedrag.

Na akkoord zal er binnen een aantal dagen een credit plaatsvinden op de bankrekening waarmee je ook bij ons hebt betaald. Als je binnen 2 weken niets ontvangen hebt neem dan even contact met ons op via info@roesvintage.nl.

Let op! We kunnen alleen geld teruggeven op origineel geprijsde artikelen en dus niet op producten uit de SALE.

Herroepingsrecht:
Wettelijk gezien heb je recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van ontvangst van het product.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, kun je ons per e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor ook gebruikmaken van het standaard formulier voor ontbinding (zie https://www.acm.nl/sites/default/files/old_publication/publicaties/12754_modelformulier-ontbinding-herroeping-2014.pdf), maar je bent hiertoe niet verplicht.